CASE LEMN BERNARD

Case Lemn Bernard srl este o societate românească înființată în 2014, specializată în construcții din lemn masiv. Echipa de producție actuală are o istorie anterioară și experiență majoră în fabricarea de case din lemn, având în portofoliu în jur de 300 de case construite în România și în străinătate (în principal în Franța) între 2003 și 2014.

Suntem specializați în construcții de case din bușteni rotunzi (molid și brad) prelucrați artizanal, cu o grosime medie de 250 mm cu tehnică scandinavă de asamblare, și în construcții case din grinzi dreptunghiulare de lemn masiv de rășinoase prelucrate mecanic, folosind tehnica de îmbinare în nut şi feder.

De asemenea, producem ușile și ferestrele pentru construcțiile noastre, lambriu, dușumea și elementele șarpantei. 

Societatea noastră are o localizata foarte convenabil într-o zonă de deal și munte înconjurată de păduri, foarte aproape de București si de principalele stațiuni de agrement și de vacanță din sudul Carpaților României, de aceea Case Lemn Bernard este în această regiune unul dintre furnizorii importanți de case de vacanță și rezidențiale construite din lemn masiv.  

Avem propriul nostru departament de proiectare și proiectare care utilizează un software dedicat profesional german SEMA® conceput special pentru case din lemn. Lucrăm cu proiecte proprii sau cu proiecte personalizate la alegerea clientului.

Echipa noastră este dedicată inovației și îmbunătățește continuu tehnicile de producție în timp ce construcțiile din lemn sunt promovate din ce în ce mai mult în Europa ca o alegere sănătoasă pentru mediul inconjurator, acestea avand avantajul de a fi un produs ecologic și sustenabil în comparație cu tradiționalele construcții din beton sau cărămidă.
Image