CASE LEMN BERNARD

Case Lemn Bernard SRL és una empresa romanesa fundada l'any 2014, especialitzada en construccions de fusta massissa. No obstant això, l'equip de producció té una trajectòria prèvia i una gran experiència en la fabricació de cases de fusta, amb unes 300 cases construïdes a Romania i a l'estranger (principalment a França) entre 2003 i 2014.

L’empresa està especialitzada en edificacions construïdes ja sigui amb troncs rodons (avet i pícea) fets a mà, amb una mitjana de 250 mm, utilitzant una coneguda tècnica escandinava per al muntatge, i també a partir de bigues rectangulars, processades mecànicament amb el unió de les bigues de paret.

També fabriquen les portes i finestres dels habitatges que construeixen, les rajoles i els elements de l'estructura de la coberta. 

L'empresa està ubicada convenientment en una zona de turons i muntanyes envoltada de boscos, molt a prop dels principals centres d'oci i de vacances dels Carpats meridionals de Romania, per tant, Case Lemn Bernard és un dels proveïdors més importants d’habitatges i segones residències construïdes amb fusta massissa a aquesta regió. 

Tenen el seu propi departament de projectes i disseny que utilitza un programari alemany professional, SEMA®, que està especialitzat en el disseny de cases de fusta. Treballen amb projectes genèrics propis o fets a mida, segons l'elecció del client.

L’equip es dedica a la innovació i treballa en la millora contínua de les tècniques de producció, mentre que les construccions de fusta es promocionen cada cop més a Europa com l’opció més saludable per al medi ambient, sent actualment un producte més ecològic i sostenible en comparació amb les cases de formigó o de maons.
Image